Palvelusetelipalvelut Kontioloikka

Kärki Konsultit Ky on hyväksytty (4 / 2019) Kontionloikka Oy:n Kontionlahden kunnan alueella sijaitsevien yritysten palvelusetelin tuottajaksi.

Kontioloikka Oy

Kontionloikka Oy on Kontiolahden kunnan omistama tytäryhtiö, jonka tehtävänä on alueen elinkeinojen kehittäminen sekä yritysneuvonta. Yhtiö palvelee kaikkia Kontiolahden kunnan alueella sijaitsevia yrityksiä.

Kontionloikka Oy:n myöntämän Loikka -yrityspalvelusetelin tarkoituksena on vauhdittaa alueen yritysten liiketoiminnan kasvua, kansainvälistymistä, tuotekehitystä sekä innovaatiotoimintaa.

Yrityspalvelusetelin avulla yrityksen käyttöön voidaan hankkia laadukasta, ulkopuolista osaamista ja erilaisia asiantuntijapalveluita. Yrityspalvelusetelin tarkoituksena on hyödyntää palveluntuottajien monipuolista osaamista ja lisätä yksityisten palveluiden käyttöä alueella.

Yrityspalvelusetelin arvo

Loikka -yrityspalveluseteleitä on neljän arvoisia: 500 euroa, 1000 euroa, 2000 euroa ja 5000 euroa. Setelien arvot ovat arvonlisäverottomia. Kahden pienimmän setelin käyttötarkoitukset ovat nopeat konsultaatiot ja toimeksiannot. Kahden suurimman setelin avulla voidaan hankkia pitkäkestoisempaa konsultaatiota ja asiantuntijapalveluita.
Palveluseteleissä on sitä hakevalle yritykselle määritetty omavastuuosuus, jonka suuruus on kaksikymmentäprosenttia (20%) kunkin setelin arvonlisäverottomasta arvosta. Lisäksi palvelusetelillä tuotettavan palvelun arvonlisäveron maksaa seteliä hakenut yritys.

Hakeminen

Kontionloikka Oy myöntää yrityspalvelusetelin hakemuksesta. Kirjallinen hakemus perusteluineen tehdään joko sähköisesti tai paperiversiona ja toimitetaan Kontionloikka Oy:lle.

Kysy lisää palvelusetelistä
Kontionloikka Oy:n yritysneuvoja Jarkko Peiponen
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi
p.050 472 4144
www.kontiolahti.fi
Rekisteri palvelusetelituottajista

Kysy lisää Kärki Konsultit Ky:n tarjoamista palveluista
Ella Kärki
ella.karki@karkikonsultit.com
p. 040- 510 3289

Kärki Konsultit Ky:n palvelut- esite
Palveluntuottajat- kooste
Palvelusetelin ohjekirja hakijalle